10/28/2013

Fake to real

Pitkän hiljaiselon jälkeen päätin tulla esittelemään päivitetyn kuontaloni täälläkin. Monet varmasti tietävätkin, että olen käyttänyt pidennyksiä viimeiset 1,5 vuotta. Tuona aikana olen hiuksia leikannut abaut 3 kertaa ja silloinkin vain pahimpia kaksihaaraisia latvojen seasta. Siispä hiusteni heikon kunnon ei olisi pitäny järkyttää, eikä alkuun järkyttänytkään - ei ennen kuin aloin tarkemmin käsitellä ennen ja jälkeen kuvia...
Kuvan myötä vannoin jatkossa käyväni parturissa säännöllisin väliajoin. Nyt kun katsoin kuvaa toisen kerran - vannoin uudelleen.
Koska pidennyksistä päätin vihdoin ja viimein luopua, olin kerrankin vapaa värjäämään hiuksiin useapaa sävyä ilman ongelmia yhteensopivuuden suhteen. Siispä päädyinkin vähän erikoisempaan ratkaisuun. Hain niin sanottua liukuväriefektiä ilman liukuvärjäystä. Get it? Varmaankaan ette.
Liukuväriefekti ei oikein kiharassa tukassa tule esiin, mutta suorassa sen saavuttaa pelkillä raidoillakin. Eli käytännössä noin puolesta päästä lähtee kinuskin värisiä raitoja vaalentaen näin latvaa. Raidat ovat luonnossa siis kinuskin värisiä, vaikka kuvassa jostain syystä kellertävät.
Alkuun raitoja tehtiin hillitysti, jotta säästyisin seuraavan päivän katumusitkuilta. Nyt kuitenkin haluan ehdottomasti latvaan lisää vaaleutta. En silti perinteiseen liukuvärjäys tyyliin, vaan nimenomaan lisäämällä raitoja. Eva Longorialla oli tälläinen värjäys jonkin aikaa sitten ja mielestäni Sanni toteutti tyylin just eikä melkein. Lisää kuvia tukasta saattekin sitten seuraavissa asukuvissa. Kyllä, kameran laturi löytyi. ;)

I gave on my hairpieces and oh my god how bad was the condition of my hair. Luckily Sanni saved me and now my hair glow again! Although a little bit shorter than before.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!