3/24/2014

My favorite spring '14 trends

Here we go! Lupailin viimeksi katsausta kevään trendeihin ja nyt kun kirjoitukset ovat toivottavasti visusti takana päin, on katsauksen aika. Villityksiähän nyt on vähintään yhtä monta kuin suunnittelijoitakin, mutta jätän käsittelemättä ne, joita ainakin toistaiseksi itse vierastan. Tosin voi olla, että käy klassiset ja sytyn lopuillekin trendeille muodikkaasti myöhässä. Tällä hetkellä kuitenkin muun muassa kukonaskelkuvio on ehdoton no no johtuen 6-luokan traumaattisista kokemuksista. Muistaako joku muu ne H&M:n kukonaskeluvioiset kangaskassit, joissa oli järkyttävän kokoinen rusetti? Mä muistan, ikävä kyllä. Ostin sen omilla rupusillani ja kanniskelin kassia ympäri kaupunkia ylpeänä kuin suurempikin fashionista. En ole vieläkään saanut tätä traumaattista kuvaa pois päästäni.

No niin sitten asiaan. Ensimäinen listaamani trendi on sellainen, jolta ette millään ole voineet välttyä. Itse ainakin bongailen kyseisiä hattarapalloja millon mistäkin.

Inspiration-001

Tänä keväänä mun on ehdottomasti kotiutettava vaaleanpunainen villakangastakki. Takkiin en kuitenkaan omaisuuksia kehtaa investoida, sillä vaikka vaaleanpunainen takki juuri nyt näyttää mun silmään täydelliseltä, ei siinä valitettavasti ole aineksia klassikoksi. Oon kuullut huhua, että H&M:n on rantautunut tästä trendistä budjettiversio ja aijon ehdottomasti käydä katsastamassa sen!

Seuraavaankin trendiin olen hurahtanut täysin! Onko muita jotka saa tästä sinkkuelämää vibat?

Inspiration

IHANA! Siis miksi en ole aikaisemmin tajunnut tyllin ihanuutta? Tai no viimeksi taisin olla näin muodikas omilla 5-vuotis syntymäpäivilläni Maksimakasiinistä ostetussa tyllimekossa, kruunussa sekä taikasauvassa. Sitä tuskin lasketaan. Olen alkanut harkitsemaan tämän hameen tekemistä itse. Netissä on kasapäin DIY-ohjeita, eikä ne tälleen nopeesti selaamalla liian vaikeilta vaikuttaneet. Katsotaan nyt sitten saanko aikaiseksi vai turvaudunko tutun ja turvallisen Nellyn ihmeelliseen maailmaan. Veikkaan jälkimmäistä, mutta pidetää peukut pystyssä ensimäiselle!

Sitten onkin vuorossa joka kevät uusiutuva trendi, joka silti jaksaa kerta toisensa jälkeen imaista mukaansa.

Inspiration-002

Pastillisävyt näyttävät aina syötävän hyvältä synkän talven jälkeen. Vaaleanpunaista on siis lupa käyttää muuallakin kuin takissa. Jos pelkää possuefektiä, voi aina vaihtaa sitruunaan, persikkaan tai turkoosiin. Niin suloisia ja keväisiä kaikki! Haluaisin ehdottomasti löytää pastillia niin hameiden kuin paitojenkin muodossa. Vaaleanpunaiset skinnyjeansit multa löytyy jo, mutta nuo Blake Livelyn hulmuavat lahkeet näyttää omaan silmääni miljoona kertaa paremmilta. Mistähän voisin vastaavat löytää?

Tämän(kin) trendin aijon ehdottomasti tänä keväänä toteuttaa. Aineksetkin ovat lähes valmiina. ;) Tosin odotan visusti että viimeisetkin loskat maasta häviää, ei nimittäin mikään käytännöllisin väri Suomen kevätsäihin.

Inspiration-004

Niin raikas ja etenkin tummalla tukalla ja ruskettuneilla säärillä näyttää älyttömän hyvältä. Yks ehdottomista kevään/kesän lemppareista on kyllä kokovalkoinen asu niin housuilla kuin hameillakin. Ei siis muuta kuin valkoista hametta etsimään jo ennestään kaapista löytyvien housujen kaveriksi!

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä tennarit, lenkkarit ja lippikset. Kyllä, minä olen aina ollut henkeen ja vereen korkokenkätyttö, mutta nyt jopa tällä suunnalla lenkkarit ja lippikset ovat ehdottomassa nousukiidossa. Itse asiassa kuvissakin näkyvä BOY:n lippis tältä tytöltä jo löytyy enkä malta odottaa että pääsen sen keväämmällä yhdistämään uusiin MarcO'Polo:n tennareihini.

Inspiration-005

Kyllä, olen todellakin myyty.

Here you can see my favorite trends from this spring. Pastel colors, tulle skirts, all white dressing, caps and sneakers. Trends of this spring really blew me off. I would like to wear all of those outfits - NOW.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!