3/11/2014

"You can't appreciate the good times without the bad ones" -Beyonce

_DSC4244
_DSC4464
_DSC4486 _DSC4520
Viikonlopun asua. Seuraavaa asua ja varmaan postaustakin saatte sitten odotella ainakin sen pari viikkoa, sillä tää pahin yo-rumba starttasi eilen äidinkielen esseekokeella. Huomenna onkin sitten yhteiskuntaopin aika ja perjantaina odottelee englanti. Ens viikolle jää matikka ja psykologia. Suunnitelmissa siis olisikin linnoittautua neljän seinän sisälle seuraavaksi kahdeksi viikoksi. Okei, salilla tulee käytyä, mutta muuten aika vahvasti tuota suunnitelmaa noudatan.
Sitten iloisempiin aiheisiin. Kevät. Nytkin tuolla ulkona paistaa aurinko ja mä istun sisällä katsoen vuoron perään tietokoneen näyttöä ja yhteiskuntaopin kertauskirjaa. On tää vaan niin väärin. No mut luotan siihen, että parin viikon päästä se aurinko paistaa entistä kirkkaammin!
Oikeasti varmoja kevään merkkejä on jo ollut havaittavissa. Ensinäkin tiedättekö sen tuoksun, kun istut autoon, johon aurinko on porottanut koko päivän. Siis puhun siitä tunkkasesta pölynhajusta. Oikeasti miten ihanalta se taas pitkän talven jälkeen tuoksui! Tai entä kaupungilla vastaan kulkevat ihmiset aurinkolaseineen ja nahkatakkineen? Kyllä se kevät on jo täällä ja munkin aika kaivaa aurinkolasit kaapin perältä ja laittaa talvitakit syrjään.
Kolmas ja varma keväänmerkki on kaikki vaatekaupat valtaava pastelliaalto. Ens kerralla palaankin tänne blogin puolelle niiden ja muutaman muunkin oman lempikevättrendini kanssa. Tänä keväänä saadaan paaaljon ihania juttuja!
Sit lopuksi ehkä muutama sananen itse asusta. Ei sinänsä mitään kummempaa, perus viikonlopun rentoiluasua. New Yorkerin neule ja lukollinen käsikoru, kaksi timanttikäsikorua Bik Bokista, H&M:n laukku ja kaulakoru, Nellyn kengät (jotka näyttävät super paljon paremmalta ilman sukkia, jolloin etuosan ihanat halkiot pääsevät oikeuksiinsa) sekä yllätten Dr. Denimin pökät. Tällä kertaa kuitenkin mustina!
Kuvausolosuhteista sen verran, että tottakai valitsin kuvauspäiväksi sen ainokaisen päivän, kun aurinko ei paistanut ja tuuli hipoi nopeuksia 80km/h. Mutta rehellisyyden nimissä minkäs teen, kun kaikkina muina päivinä hiippailen yöpuvussa tai salivaateissa...No onneksi kohta helpottaa!

Outfit of last weekend. It is spring in  Finland too! Although those photos don't look like it. That was the only day that the sun didn't show up. 
My outfit was pretty casual. Nothing surprising; comfortable knit, black jeans and high heels. Chill outfit for a chill weekend. 
Next time you'll see some of my favorite trends of this spring. Can't wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!