7/28/2014

Where there is love there is life - Mahatma Gandhi

_DSC7775

Vihdoin vähän kesäsempää lookkia tänne bloginkin puolelle. Kesäisin mun päälle päätyy vähän turhankin usein joku helppo mekko tai rento playsuitti, eli tälläsissä tamineissa painelen menemään tuolla Kajaanin kaduilla lähes poikkeuksetta. Rentoa ja helppoa - kesän avain sanat.

_DSC7887

_DSC7773

Mekko: nelly.com
Kello: Michael Kors
Laukku: Primark
Käsikoru: Snö of Sweden

_DSC7935

Sandaalit: Seppälä

Mekko ja kengät ovat molemmat tämän kesän alelöytöjä. Mekon pitkät hihat eivät ehkä ole paras valinta näille liian paahtaville keleille, mutta kun se on niin ihana. Kengät puolestaan ovat oikein passelit, mitä nyt muutama kivi vähän väliä turmelee varpaita.

Kello taas on yo-lahja. Nekin mun piti esitellä se muutama kuukausi sitten... Mutku mutku mutku. Joo joo en oo uhrannu blogille ajatustakaan ennen tätä viikonloppua, mut nyt on into taas huipussaan! Eli olisiko todella myöhäiselle lahjapostaukselle vielä mielenkiintoa? Sain nimittäin super ihania juttuja, kiitos vaan kaikille juhlavieraille, jos lueskelette siellä ruudun toisella puolen!

Vielä lopuksi tosta tatuoinnista. Mun tatskoista on tullu jonkin verran kyselyä, mutta koska niitä on toistaiseksi vain yksi, niin siinäpä ois! Tatuoinnin merkitystä en sen koommin lähde täällä blogissa avaamaan, sillä kuten tekstistä Survivor voitte päätellä, on sen takana melko henkilökohtainen tarina. 

Hyvää kesää kaikille! xo

2 kommenttia:

  1. Olisi kiva nähdä lahjapostaus :) Sinulla on niin ihana blogi, kunpa kirjoittaisit useammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos kiinnostusta tosiaan riittää vaikka olenkin auttamattomasti myöhässä, niin voisin ehdottomasti alkaa postausta kehittelemään! :) Blogin hiljaiselo harmittaa muakin paljon, mielenkiintoa ja intoa kyllä riittää, mutta tuntuu että postattavaa sen sijaan ei. Päivänasuja haluaisin blogiini huomattavasti enemmän, mutta nyt kun kuvaaja siirtyi kameran takaa kasarmille, en todella tiedä mitä teen. Meikki- ja hiuspostauksiinkin ideoita riittäisi, mutta näihinkin tarttisin Heikin kameran taakse. Tosi turhauttavaa. Tottakai perus life lately/my day/laukun sisältö yms postaukset olisi mahdollista toteuttaa ilmankin, mutta ne tuntuu jotenkin vieraalta omassa blogissa. Toisaalta, jos semmonen teitä lukijoita kiinnostaa, niin miksi ei! Tuntuu vain, ettei mun päivissä tai laukun sisällössä ole mitään niin kiinnostavaa, että sitä kukaan jaksaisi lukea, hah :D

      Poista

Thanks for your comment!