9/15/2014

FACTS

_DSC7201

1. Olen tosiTV addikti. Oikeasti tää on vähän noloa, mutta katson kaikki sarjat Big Brotherista viidakon tähtösiin. Ja nää tosiTV:t mitä katson on aina tyylilajia Martiina ja hengenpelastajat.

2. Laulan ja tanssin tehdessäni...kaikkea. Olen sitten suihkussa, imuroin, etsin paitaa tai pyykkään niin twerkkaan ympäri kämppää todella epäuskottavasti.

3, Minulla on kissa, joka on esiintynyt täällä blogissakin kerran tai kaksi. Päätin mainita tämän kuitenkin siksi, että jopa hyvä ystäväni yllättyi kesällä, kun mainitsin jättäneeni Minnin hoitoon reissun ajaksi. Kuulemma en ollut koskaan maininnutkaan mistään kissasta ja luuli kuvissa ollutta taas joksikin hoitokissaksi, joita vähän väliä luokseni hamstraan. Jälkimmäinenkin on totta. Millon noukin yksin pihalla harhailevat koirat luokseni hoitoon (mainittakoon, että palautin koiran aamulla tämän omistajalle, kun hänet löysin.) ja millon majoitan ystävien katit hellään huomaan lomamatkojen ajaksi.

_DSC7238

4. Olen surkea kokki. Siis edes surkea ei riitä kuvailemaan tätä toivottomuutta. Olen muun muassa onnistunut polttamaan nuudelit pohjaan eikä edes pakastepitsa selviä kanssani ilman muutamaa palovammaa. Viimeisin todiste tästä on case mokkapalat. Sanotaanko vaikka, että taikina tarkoittaa tälle tytölle automaattisesti jauhoja. Sekoitin sitten maidon ja munavaahdon vuoron perään jauhojen sekaan ja lopputulos muistutti mutavellissä lilluvaa koiranpaskaa. Ei päässyt tämä taikina koskaan uuniin asti. Joka tapauksessa, ymmärrätte varmaan vähemmästäkin, että tässä blogissa ei koskaan tule näkymään kauniisti aseteltua kotitekoista gurmee-ruokaa - ei koskaan.

5. Rakastan kenkiä, etenkin korkokenkiä, mutta viime aikoina jalastani on löytynyt lähes poikkeuksetta tennarit tai bikerit. Syytän tästä pitkälti duunia, mutta nyt pitää tsempata. Kaapista löytyy ihan liian monet ihanuudet tuhlattavaksi!

6. Pidän tällä hetkellä välivuotta. Sain kuitenkin tietää, että minut kutsuttiin Turun AMKin pääsykokeisiin, vaikken koskaan kutsua saanut. Hylkäyskirjeessä syyksi oli kirjattu etten saapunut pääsykokeeseen. Sinänsä tää ei jäänyt harmittamaan, koska aioin jättää pääsykokeet välistä joka tapauksessa. Kuitenkin ymmärsin nyt olla ensi vuonna tarkkana kutsujen suhteen, enkä luottaa siihen, että posti tuo ne perille.

_DSC7239

7. Rakastan kesää, mutta jotenkin syksy on silti se mun juttu. Syksyllä kaikki alkaa ikään kuin puhtaalta pöydältä. Myös syyspukeutuminen on musta ehdottomasti inspiroivinta.

8. Sisustus on mulla lähes yhtä lähellä sydäntä kuin pukeutuminen ja muoti. Viime aikoina oon huomannu myös sisustusmakuni avartuneen, tää sama sattui hetki sitten tyylilleni. Myös ystäväni käyttävät intohimoani häikäilemättä hyväksi. Tällä viikolla ois kolmas projekti edessä puolen vuoden sisään. Ei se mitään rakkaat, tiedätte, että nautin täysin rinnoin. ;)

9. Mulla suurin ongelma jatko-opiskelujen suhteen on se, että haluaisin tehdä vähän kaikkea. Jo pitkään unelma-ammattini on ollut juornalisti, muttei mikä tahansa, vaan kauneus- ja muotitoimittaja. Myös juontohommat kiinnostaa sekä televisiossa että radiossa. Toisaalta olisi mahtavaa opiskella meikkaaja/maskeerajan ammatti tai toimia stailaajana. Pidän myös nykyisestä työstäni todella paljon ja etenkin visualistin työ kiinnostaisi. Sitten on vielä pitkäaikainen kiinnostukseni psykologiaan, en vain tiedä, olisiko se kuitenkaan ammattina sitä mitä haluan.

10. Haluaisin asua elämäni aikana mahdollisimman monessa eri maassa. Olisi ihana asua vuosi siellä ja toinen täällä, Nähdä sitä aitoa kulttuuria ja saada kaikki se, -mitä milläkin maalla on minulle annettavaa. Joskus vielä kaikki tuo tuntui niin helpota - ottaa ja lähteä. Nykyään jo pelkkä ajatus tuntuu mahdottomalta. Mutta tätä haavetta en jätä toteuttamatta, vaan pidän siitä kynsin ja hampain kiinni!

2 kommenttia:

  1. Ai että, kohta numero 9 on aivan liian tuttu. :D Toisaalta haluaisin ainakin kokeilla kaikkea ja toisaalta taas en haluais päättää mitä teen. No joka tapauksessa, en vieläkään tiedä mitä elämältäni haluan, vaikka alotinki nyt tradenomiopiskelut vähän sattuman kautta, ja ainakin tällä hetkellä ala tuntuu mulle oikeelta! Eniten oon tykänny viestinnän tunneista, ja harkitsen vakavasti suuntautumista markkinointiin, josta voisi sitten hyvällä tuurilla saada harjoittelupaikan ja työpaikanki jostain media-alan yrityksestä! Mua on aina jotenki media kiehtonu, mutta en tiedä oisko musta ihan esiintymään missään, joten tolla tavalla sais kivasti jalan ovenrakoon. :) Eniten kuiteski tossa liiketaloudessa kiehtoo ehkä se että sieltä valmistuttaessa voi työskennellä lukemattoman monissa paikoissa!
    Mutta hei, säkin ihan varmasti löydät sen mikä on just sun juttu! Pidät vaan silmät avoinna ja menet sen mukana mikä hyvältä tuntuu :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla etten oo ainoa päättämiskyvytön. Mut tosi hieno juttu, että oot löytäny sulle sopivan koulun. Puol urakkaa on siis jo tehtynä ja siitä koulusta tosiaan on ovet avoinna vaikka minne!
    Ja niin, eiköhän tämä visio tässä vuoden aikana mullakin selkene. :)

    VastaaPoista

Thanks for your comment!