9/25/2014

Fall/winter 2014

Tässäpä muutama tämän syksyn lempitrendini suoraan muotiviikkojen lavoilta. Suoranaisia inhokkeja ei löytynyt, tosin ponchoille en ainakaan vielä lämpeä. Minut tuntien pakko kuitenkin todeta: älä koskaan sano ei koskaan.

asukuvat
Miu miu / Chloè / Gucci
Tänä syksynä pastillinsävyjä ei hyvästellä kesän mukana. Ihanaa vaihtelua mustan ja harmaan rinnalle. Pakko todeta, että syksyn runwayt tsekattuani olin entistä tyytyväisempi vaaleanpunaiseen pitkään kangastakkiin, jonka kesällä ostin H&M:n savuvaurioaleista vain viidellätoista eurolla! ;)

asukuvat-001
Fendi / Miu miu / Jeremy Scott
Sporttityyli iskee tänne ja kovaa. Alkuun vähän nyrpistelin nokkaani lenkkareille ja reikäpaidoille, mutta pakko myöntää, että tämänkin tuuliviirin pää kääntyi jälleen kerran. Voisin vetästä Fendin stailauksen päälleni samantien, aivan mahtava!

asukuvat-002
Lanvin /Alexander McQueen / Lanvin
Musta sulkamekko on ollut minulla haaveissa jo kaksi vuotta, mutten ole löytänyt mistään sitä täydellistä yksilöä. Jospa tänä syksynä Lanvinin ja McQueenin innoittamana niitä rantautuisi myös budjettiversioina.

2014-07-03
Louis Vuitton / Tommy Hilfiger / Tommy Hilfiger
Lämmin neulos ja ruutu ovat löytäneet tiensä lavoille tänäkin syksynä. Mulla tulee näistä kuoseista ja materiaaleista mieleen hiihtomaja. Ei, älkää edes kysykö. Joka tapauksessa ihanan mukava, mutta näyttävä tyyli saman aikaisesti. Täytyy sanoa, että jos minulta kysytään, Hilfiger on ehdoton ykkösnimi tässä trendissä.

2014-07-005
Lanvin / Givenchy / Balmain
Armeijanvihreä on viime vuoden burgundy. Joka paikka tursuaa vihreitä mekkoja, jumpsuitteja, neuleita sekä housuja. Tämä trendi on vienyt myös tämän tytön mennessään nimimerkillä kotiutin tänään ihanan armeijanvihreän hameen palkkapäivän kunniaksi (ja ehkä pari muutakin riepua siinä samalla).

asukuvat-003
Miu miu / Fendi / Chloè
Isot takit. Nyt voi huoletta pakata puoli vaatekaappia takin alle pakkasilla, koska sinne kyllä mahtuu. En keksi käytännöllisempää vaatekappaletta näihin ilmastoihin, kun lunta tulee jo syyskuussa. Kyllä, olen katkera.

asukuvat-005
Moschino / Balmain / Chloè
Harakka mikä harakka. Kukaan, joka blogiani on hetken lukenut ei ole voinut välttyä kultahypetykseltäni, joten ei varmaan ihme, että lämpesin myös tälle trendille. Multa löytyy ennestään kaapista kultainen metallivyö, joka ei ole päässyt ulkoilemaan aikoihin. Nyt on korkea aika kaivaa se esiin!

asukuvat-004
Giorgio Armani / Yves Saint Laurent / Givenchy
Leopardi pitää pintansa sesonki toisensa jälkeen. Tässä postausta väsätessä mulle muodostui päähän melkoinen pakkomielle yhdestä henkkamaukan leoparditakista, joka osui silmiini duunissa joku viikko pari sitten. Aloitin tänään shoppailulakon. Veikkaan, että lakko jää yhtä tyngäksi kuin kaikki edeltäjänsäkin.

asukuvat-007
Gucci / Yves Saint Laurent / Balmain
Musta nahka näyttää aina hyvältä puhutaampa sitten housuista, hameesta, paidasta tai takista. Nahkahameen kaveriksi olen kaavaillut nahkahousuja, mutta koska en vielä ole varma olisiko skinny vai lökärimalli kivempi, niin idea on jäänyt vasta ajatuksen tasolle. 

asukuvat-006
Gucci / Louis Vuitton / Valentino
Back to 60's. Suorat linjat, lyhyet helmat, muovi, näyttävät kuviot ja pitkät saappaat ovat täällä taas. Pitkähihainen, lyhythelmainen ja suoralinjainen mekko on syksyn pakko saada -listalla. Oon huomannut löytäneeni kadoksissa olleen rakkauteni hameisiin taas, mutta tällä kertaa himoitsen tiukkoja malleja a-linjaisten sijaan. Edellä mainittu ei tosin anna paljoakaan armoa pullapaloille, mutta mitä pienestä!

Kuvat: Google.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!