10/09/2014

Style is a way to say who you are without having to speak - Rachel Zoe

_DSC9006

Viime yönä piti kiirettä, kun täytyi pelastaa puoli ihmiskuntaa salkkareiden Talen ja Michael Monroen kanssa. Oonko ainoa, jonka elämä on huomattavasti jännittävämpää öisin? Jos rehellisiä ollaan, en koskaan haluaisi, että unitulkitsija tulkitsisi mun yöllistä elämää. Saisin vähintään hullun paperit.

_DSC8950

Sitten jos muutama sananen tästä asustakin, joka on otettu silloin, kun pärjäsi vielä juuri ja juuri paljain säärin. Kuvissa näkyvä henkkamaukan nahkahame on täällä jo suosikkipostauksessa näkynyt ja päällä roikkunut jopa turhankin usein... Oikeastaan koko asu on yhtä luottovaatetta. Gina tricotin maksivillatakki on ollut tän syksyn ykkösvaatteita eikä toi Bik Bokin aletoppikaan montaa kertaa ole henkaria koristamaan jäänyt. Syksyn käytetyimpien kenkien tittelin lunasti puolestaan Marc O'Polon tennarit. Osittain duunin takia ja no, onhan ne nyt supet makeet ja ainaki täällä Kajaanin kaduilla uniikit!

Eipä mulla sen enempää. Palaillaan viimeistään ensi viikolla toivepostauksen parissa, sillä tän viikonlopun pyhitän tolle mun Rovaniemeltä kotiutuvalle sotilaalle!

_DSC8997

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!