11/12/2014

A day with me

Päivä kanssani -postausta on pyydetty jo ajat sitten, mutta vasta viime viikolla sain itseäni niskasta kiinni ja kameran käteen. Tässä siis kuvia vapaapäivästäni.

_DSC9708-2-2

Keskiviikkoaamu starttasi tuttuun tapaan kello 10 herätyksellä ja abaut tunnin torkutuksella. Yhdentoista maissa sain itseni sängystä ylös lösähtäen suoraan sohvalle. Reilu tunti kuluikin puhelimella selatessa blogeja, vlogeja sekä uusinta Cosmoa, jonka tiistaina nappasin -50% tarran saattelemana ässästä matkaan.

_DSC9825

Puolenpäivän jälkeen blogijuttujen pariin kuvailemaan kuukauden suosikkeja. Olin taas ohikulkijoille huvittava näky seistessäni etukenossa keittiöjakkaran päällä milloin jaloilla milloin käsillä. Myös toinen jalka keittiöpöydällä ja toinen olohuoneen sohvalla oli aika kova sana. Tuli sitten pyllisteltyä ikkunalle Miley Cyruksenkin edestä.

_DSC9742

Sitten starttasi operaatio kämppä asumiskelpoiseksi. Oonko ainoa, joka joutuu tekemään suursiivouksen joka kolmas päivä? Siivosin viimeksi sunnuntaina, mut silti kämppä oli kuin räjähdyksen jäljiltä! Ei muuta kuin Spotify täysille ja imuri kauniiseen käteen.

_DSC9868-2 _DSC0241-2
_DSC0345

Siivottu kämppä ja sen pahin sotkija. Tää pikku riiviö vetää hepuleita tunnin välein juosten ympäri kämppää vieden kaiken irtonaisen mennessään. Tai entä kun postimies erehtyy meidän oven taakse. Jo pelkät askeleet saa Minnin kyttäämään ovea ja auta armias kun posti tulee luukusta sisään. Väliovi tieltä ja postit säpäleiksi. Kiva ylläri kotiin tullessa, kun eteinen on vähintään kerran viikossa täynnä paperisilppua. Harmi vaan, ettei noille nappisilmille osaa olla kauaa vihanen.

_DSC0220

Kello alkaa lähestyä neljää, joten kamat kasaan ja kohti Lady Linen bodysteppiä, jonka ois määrä alkaa 16.25. Viime yönä oli tullu kasoittain lunta, joten päätin lähteä autolla. Erittäin huono päätös. Pyörin epätoivosena Lady Linen lähiparkkeja ympäri. Suurinta osaa ympäröi noin polvenkorkuset lumivallit ja vartti kuluukin kirotessa lumiaurojen surkeeta työtä. Sitten löydän parkin, joka ei ole ihan niin luminen. Nää vallit vissiin sai mut sokaistumaan tai epätoivo kasvoi turhanki suureksi, sillä tää lumikinos oli kyseisessäkin parkissa aivan järjetön. No, kuten arvata saattaa, niin jumiinhan siihen jäätiin. Voi *****. Hetken siinä paniikissa huudettuani tajuan laittaa hätävilkut päälle ja kaasun tiukasti pohjaan. Jollain ihmeellä mä pääsin irti siitä kinoksesta, joten ei muuta ku häntä koipien välissä kotia kohti ja auto visusti parkkiin.

Puoli kuusi uusi yritys RVP:n ja CXWORXin muodossa. Tällä kertaa ilman autoa, joten selvisin jopa jumppaan asti.

Seittämän aikaan takana hyvä vatsalihasten tehotreeni ja päivän kiukku purettuna rutistuksiin. Enää ei harmita ja hymykin alkaa hiljakseen hiipiä takaisin naamalle.

_DSC9788

Beauty time! Kerkeän kotiin sopivasti salkkareille, joten maikkari päälle ja kasvonaamio nassuun. Naamio jämähtää naamaan koko puolituntiseksi, sillä päätän taiteilla samalla myös kynnet kuntoon. Lokakuun suosikit postauksessa näkyi juurikin näillä lakoilla taiteiltut lempparikynnet.

Salkkareiden jälkeen siirrän päivällä otetut kuvat koneelle ja muokkailen niitä selaten samalla Pinterestiä ja uusia blogipostauksia.

_DSC0525

Yhdentoista jälkeen hiivin hampaidenpesun kautta sänkyyn ja valvon siinä aivan liian monta tuntia puhelinta selaten ja cosmoa lueskellen. Oon nykyään joka päivä todella väsynyt, mutten silti saa unta kuin vasta kahden nurkilla. Musta tuntuu, että tää menee jonkun kaamosmasennuksen piikkiin. Ennen sää ei vaikuttanut mun tekemisiin tai jaksamisiin millään tapaa, mutta kai sitä on jo tullut vanhaksi.

Sellainen perus vapaapäivä keskellä viikkoa. Ei mitään rentoutumista, siivoamista tai urheilua kummempaa. Tälläisiä päiviä minä ainakin tarvitsen silloin tällöin kaiken häslingin keskelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!