11/04/2014

Confidence is not for sale

_DSC9341-2
Koska pikkujoulukausi alkaa jo hyvää vauhtia olla täällä, ajattelin kuvata teillekin nähtäville tän vuotiset juhlalookit. Ikävä kyllä kuvat muistuttavat lähinnä Anttilan katalogikuvia, mutta minkäs teet kun ulkona sataa litratolkulla räntää ja kuvaaja lähtee 3 tunnin päästä takaisin sotaleikkeihin Haminaan.
_DSC9340-2
_DSC9397-2
Perjaintaina vietimme iltaa työporukalla ja vaikka teema olikin 'unofficial Halloween party' niin mun pukeutuminen rajoittui ehkä vähän tylsästi tohon Bik Bokin mustaan mekkoon ja statementkorviksiin. Toisaalta baariin kävellessä meidän kissat keksi miksi mä olin pukeutunut, sillä pitkätakki+lyhyt hame ja paljaat sääret anto aika vahvat itsensäpaljastajavibat. No tulipahan ainakin pukeuduttua!

Vaikka asu oli nimenomaan halloweeniksi tylsä valinta, niin on toi combo kenkineen ja koruineen ihan ykkönen tän talven juhliin. Pitkät hihat sopii älyttömän hyvin lyhyen helman kanssa ja sievä selkäpuoli ei kaverikseen statementkorviksia enempää koruja kaipaa. Ja noi Skopunktenin korkokengät, siis herranjumala ne on mukavat jalassa! Jakso tämäkin tyttö tanssia yöhön saakka ilman mitään ongelmia. Note yourself kenkien puhdistaminen baari-illan jälkeen asukuvia varten olisi hyvä idea, mutta mitä pienestä.
_DSC9332-2
Tän illan suunnitelmat rajoittuvat lähinnä blogikuvailuun ja ruuanlaittoon ennen kuin suuntaan viideltä yövuoroon. Onneksi huomenna on vapaapäivä!

PS. Kuvista näkyy nyt sitä uutta tukkaa. Latvojen pätkäisyn jälkeen liukuväriä jäi vielä vähän latvaan, mutta hiuksia säästelläkseni en sitä alkanut värjäämään. Väri kuitenkin sekoittuu ihan hyvin vaaleisiin raitoihin, joita Sanni mun tukkaan taiko. Mitä mieltä siellä ollaan? Omaan silmään ainakin huomattavasti ryhdikkäämmän ja terveemmän näköiset. Tää lyhyt malli tuntu kyllä heti alkuun siltä omalta jutulta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!