11/09/2014

Stylish sunday

Tällä viikolla uudistelin blogia, jotta voisin ikään kuin aloittaa puhtaalta pöydältä. Glow in highheels on ollut pystyssä jo pienen ikuisuuden, mutta postauksien toteutus ja määrä on ollut aina vähän niin ja näin. Nyt kuitenkin olen löytänyt aivan uuden innon tähän touhuun ja päättänyt täten myös päivittää blogia ajan tasalle. 

Ulkoasun suhteen on vielä reilusti hommaa, mutta ajatuksena olisi muuttaa sitä hieman persoonallisemmaksi kunhan saan viisaampia mua hommassa auttamaan. Toinen kysymysmerkki on nimi. Tuntuu, että olen jo tavallaan kasvanut nimestä ulos ja uusi, henkilökohtaisempi nimi onkin harkinnassa. Saa nähdä miten käy.

Stylish sunday -postaukset olivat mukana jo blogin alkuaikoina ja ne pidän mukana edelleen, tosin hieman uudistuneina. Lookbookin sijaan etsin inspiraatiota Pinterestiä apuna käyttäen ja satunnaiset asut muuttuvat joksikin ajankohtaiseksi trendiksi. Homma toimii loogisemmin näin ja mun tuntikausia kestävät epätoivoiset avunhuudot ovat nähtävillä siten täälläkin. Nyt asiaan.

2014-11-02

Pipot ja hatut. Ei todellakaan minun juttu, mutta haluan tehdä niistä sellaisen. Tarpeeksi monta talvea olen pihalla kärvistellyt korvat jäässä ja hiukset suussa. Etenkin pipon tyylikäs yhdistäminen on ollut mulle jo vuosikausia todella haastavaa ja ainut pipo jonka omistan on 2 vuotta sitten alennuksesta ostettu söpö tupsupipo, jonka käyttökerrat rajoittuvat söpöydestään huolimatta tasan lasketteluun ja iltakävelyille. Tänä talvena mun on ehdottomasti löydettävä ensimmäisen kuvan kaltainen peruspipo mustana tai harmaana. Toivon sormet ristissä, että löydän edes yhden yksilön, josta mulle ei tule esiteini pipo päässä, laskettelutakki päällä ja feikki luiska olalla -viboja.

Hattu multa sen sijaan löytyy jo, mutta häpeäkseni täytyy myöntää, että sekin on saanut säälittävät kaksi ulkoilukertaa. Tällä viikolla kauppaan lähtiessä tsemppasin ja tökkäsin hatun päähän testimatkalle ja uskokaa tai älkää, mutta meillä oikeasti synkkasi. Jopa niin hyvin, että olenkin kaavaillut jo seuraavia asuja sen liehulipan kaveriksi.

Mites siellä? Onko samanlaisia päähinekammoajia?

Ensi viikolla mulla on töitä maanantaista perjantaihin ja kaavailinkin teille vähän erinlaista päivänasumeininkiä. Miltä kuulostaisi, jos nappaisin joka aamu duuniin lähtiessä nopeen peiliselfien mun puhelimeen ja postaisin ne viikon päätteeksi tänne teidänkin nähtäville? Ihan siis perus duuniasuja ilman mitään kikkailuja. Viikonloppuna saan poikaystävän taas takasin kotiin, ja sit olisi tarkotus kuvata myös niitä kunnon kuvia kameroineen päivineen.

Photos: Pinterest

Hyvää isänpäivää vielä kaikille iseille, etenkin sille minun parhaalle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!