12/21/2014

Stylish sunday

asukuvat

Hoodies. Täällä yks tuuliviiri taas moikka! Kuten jo aikaisemmin totesin, tää vallitseva hupparimuoti iskee ja kovaa vaikkakin hieman puun takaa. Ensimmäinen huppari löytyy kyllä kaapista, mutta on päässyt tasan nahkahameen ja tennareiden kaveriksi. Inspiraatiopiikki ei siis tosiaan olisi pahitteeksi.

Jotenkin huppari housujen kanssa on niin kaukana omasta tyylistäni, etten ole sitä vaihtoehtoa edes miettinyt. Nähtävästi siroilla koroilla tilanteen voi kuitenkin pelastaa, sillä ykkös ja vitos kuva on mun makuun just sopivasti casual.  Hame ja tekoturkistakki hupparin kaverina ovat puolestaan ihan mun näköset, joten ne varmana nähdään myös allekirjoittaneen päällä. Jokin tossa ruutupaitacombossakin kiehtoo. Saa nähdä onko mun toteutuksena hitti vai täys huti. :D

Näiden kuvien johdosta mun on pakko hankkia myös vetoketjullinen collagehuppari ton päänylivedettävän kaveriksi. On se vaan niin sievä tolleen huolettomasti auki hameen ja piikkikorkojen kaverina!

Loppuun vielä pahoittelut hiljaiselosta. Puurran tällä hetkellä järjettömiä tuntimääriä töissä, mutta joulun jälkeen onneksi helpottaa. Ihana päästä sitten uppoutumaan tähänkin hommaan täysillä. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!