1/02/2015

And I'm feeling good

Happy New Year everyone! Mulle uudella vuodella on vähän tälläinen kliseinen uudistumisen merkitys. Sen sijaan, että tekisin lupauksia tipattomasta tammikuusta tai kesäkuntoon 2015 -projekteista, mietin mennyttä vuotta ja mitä se mulle antoi niin hyvässä kuin pahassa. Vuoteen sisältyi paljon naurua, litroittain kyyneleitä, henkistä kasvamista sekä monesta luopumista. Nyt haluan ottaa oppia vuodesta 2014 tehden näin seuraavasta tuplasti edeltäjäänsä paremman. Vuonna 2015 minä

...lopetan stressaamasta asioista, joihin en voi vaikuttaa.

...opettelen arvostamaan itseäni ja saavutuksiani.

...nautin enemmän.

...karsin ympäriltäni ne ihmiset, jotka ottavat enemmän kuin antavat.

...ja puolestaan panostaan rakkaimpiini enemmän.

...elän täysillä, välittämättä muiden mielipiteistä ja pelkäämättä epäonnistumista.

_DSC2511

3 kommenttia:

 1. Ihania nää sun lupaukset kaikkialta tursuilevan "tammikuussa laihdun ainakin 10kg ja luovun puolista ravintoaineista" -vouhkotuksen jälkeen <3 Tsemppiä kovasti tavoitteisiisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3 ite oon oppinu et noi kesäkuntoon 2015 -projektit tuntuu aina epäonnistuvan, että jos oikeesti haluaa tehdä elämänmuutoksen, ei siihen uutta vuotta tarvita. Näistä muutoksista ja hyvinvoinnista on tulossa blogiin juttua myöhemmin, mutta sen lupaan, ettei ne tammikuuhun tai uuteen vuoteen liity ;)

   Poista
  2. Jään innolla hyvinvointipostauksia odottamaan :) Aihealueena se kyllä kiinnostaa ja on tärkeä osa omaakin elämää, fanaattiset alkuvuoteen sijoittuvat bikinikuntoprojektit vain ärsyttävät. Kun vouhottajat vain tajuaisivat, että hyvinvointiin liittyy paljon muutakin kuin ulkoisesti havaittava rasvaprosentti! Yhtenä osa-alueena esimerkiks nää sun tässä postauksessa mainitsemat jutut ;)

   Poista

Thanks for your comment!