1/25/2015

Juhlahumua

Vitsi tää on aina vaikeeta tulla höpöttelemään tänne hetken tauon jälkeen. Paljon on tapahtunut ja paljon on meneillään. Viimeset pari viikkoo on menny suunnitellessa vähän sitä sun tätä, mutta päälimmäisenä mielessä on mun parikymppiset. Tuntuu, että täytin 18 vasta hetki sitten, mutta reilun viikon päästä se 20 oikeasti jo kilahtaa mittariin. Tarkotus olisi juhlistaa pyöreitä hyvällä porukalla nautiskellen, joten viime päivät olen selaillut pinterestiä pakkomielteisesti koristeideoiden toivossa ja googletellut kaikki mahdolliset seuraleikit ja -pelit. Saa nähä mitä saan kokoon juhlaviikonloppuun mennessä!
Juhlista sitten seuraaviin, nimittäin RUK kurssijuhliin. Kuten aikasemmin mainitsinkin, tammikuun alussa pääsin sinne avecina tanssahtelemaan. Mun kohdalla asiat kuitenkin tuppaa menemään lähes aina vaikeimman kautta, ja niin toki tälläkin kertaa. Oikeasti, kun puhutaan reilun puolituntia myöhästyneestä bussista, täydestä hotellista, laittamattomasta tukasta ja hävinneestä visakortista yksissä ja samoissa juhlissa, ei kyseessä voi olla kukaan muu kuin minä. No, loppu hyvin kaikki hyvin ja juhliin selvittiin ja itse juhlat oli kyllä kaiken sen häslingin ja hermoromahdusten arvoiset! Kamera vaan jäi kaikessa siinä hälinässä hotellille, mikä nyt jälkikäteen kyllä harmittaa. Mutta ompahan edes muutama puhelinräpsy muistona!

_DSC3763

Kuvia mekostakaan ei siis ole, hyvä että kerkesin sitä edes päälle pukea, mutta tässä kuitenkin edes muutama detailsräpsy. Mekko mahdollisesti päätyy päälle myös tulevissa synttärijuhlissa, joten sieltä sitten lupaan kuvaa myös ihan päällä asti. Ensi kerralla palataan vähän rennommilla asukuvilla, jotka tuolta kansioiden kätköistä bongasin. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

_DSC3830

PS. Kaiken tän järjestelyn ja stressin päälle päätin ylibuukata itelleni vielä kirpparipöydänkin, joten kajaanilaiset huomio! Mun ja ystäväni vaatteita voitte käydä bongailemassa kirpputori Vanhasta aitasta tiistaista eteenpäin loosista numero 50. Käykäähän kurkkaamassa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!