2/12/2015

BLACK&WHITE

_DSC4827
_DSC2038 _DSC3944

Satunnaisia mustavalkoräpsyjä sieltä täältä. Viime aikoina meininki on ollu aika harmaata muutenkin. Kaikki tökkii eikä mikään tunnu edistyvän. Pienenä piristysruiskeena toimi noi viikonlopun synttäribileet, mutta niistä huolimatta oon maanantaista lähtien noussu jatkuvasti väärällä jalalla. Tänään sit aamulla kävellessä salilta kotia tajusin et kaikkihan on oikeestaan ihan hyvin. Ei oo mitään syytä masistella. Jotenkin se vaan unohtuu välillä, siis kaikki se, mitä mulla jo on.

Jännä myös miten vahvasti aurinko voi vaikuttaa mielialaan. Siis 10 minuutin kävelyreissu auringonpaisteessa ja olin yhtä hymyä loppupäivän. Onhan se tässä jo pari päivää paistanut, mutta kun sen ajan viettää töissä neljän seinän sisällä ilman ikkunoita, ei paljoa pääse piristymään. Joten hurraa huuto aurinkoiselle vapaapäivälle!

Nyt lähden jatkamaan tota nurkkien puunausta. Mikä siinä on, että siivous luistaa aina parhaiten puolen yön kieppeillä? Terveisin se ärsyttävä naapuri, joka aina imuroi viime hetkellä ennen hiljaisuutta ja tiskaa kolisevia kattiloita kello kaksi.

Aurinkoista viikonloppua sinne kaikille! <3 Muistakaa hymyillä.

2 kommenttia:

  1. Vitsit, mä niiin tiedän tuon tunteen! Ja sitten kun alkaa vaikka ääneen luettelemaan niitä ärsytyksen ja harmituksen aiheita, niin ne onkin oikeastaan aika mitättömiä ja asiat oikeastaan onkin aika hyvin.. Mutta jospa tää menee meidän auringonsaannin vähyyden piikkiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Välillä ihan ärsyttää miksi on niin kiittämätön. Mut joo, auringonpuutteen piikkiin sen on mentävä! :D

      Poista

Thanks for your comment!