2/19/2015

Playing dress up begins at age 5 and never truly ends - Kate Spade

_DSC4625
_DSC4650

Vapaapäivä muuttuikin sitten 8,5 tuntiseksi työpäiväksi. Ei siinä mitään, mutta kun edellisyönä sai nukuttua hitusen alle tunnin, alko viimeset minuutit jo hieman syömään luovuutta. Ja tänään sitä olisi todella tarvittu. No, hommat tuli kuitenkin hoidettua loppuun asti. 

Duunipäivän päätteeksi päätin hemmotella itseäni nappaamalla ässän hyllystä uusimman Ellen matkaani. Taas oli päässyt unohtumaan miten paljon mä oikeasti rakastankaan lukea ihan paperisia lehtiä. Pää on taas täynnä inspiraatiota ja uusia ideoita, vaikka lehdestä on yli puolet jäljellä. Sitä mäkin haluan tehdä sitten isona.

_DSC4815
_DSC4692
Paita,farkut & takki: H&M
Huivi: Bik bok
Kengät: Seppälä
Laukku: H&M

Asusta ei sen kummempaa. Niin perinteinen arkipäivänasu kuin voi vaan olla. Mustaa päästä varpaisiin statementlaukulla ja kultaisilla yksityiskohdilla. Tätä mun päällä näkee vähän turhankin usein.

Huomenna olisi sitten taas perjantai ja mä pääsen nauttimaan siitä vapaan viikonlopun merkeissä. Huomisaamuna on vielä hoidettava muutama asia, mutta illalla mennään äidin kanssa teatteriin katsomaan American Monkey, jonka juoni ainakin mun korvaan kuulostaa tosi mielenkiintoiselta. Näytelmä on tragikomedia, joka kertoo ihmisen loputtomasta tarpeesta tulla nähdyksi ja olla jotakin. Tapetilla ovat etenkin tosi-tv ja viihdeteollisuus sekä niiden merkitys nyky-yhteiskunnassa. Mitä sinä tekisit viidellätoista minuutillasi julkisuudessa?

Lauantaina sitten vähän rennompiin tunnelmiin, sillä lähdetään duuniporukan kanssa pienelle mökkireissulle ihan vaan rentoutumaan. Hyvää ruokaa, saunomista, viiniä, huippua seuraa ja aliasta  en edes malta odottaa!

Viettäkää tekin hauska viikonloppu! Palaillaan sunnuntaina. :)

2 kommenttia:

  1. Kysymystä tosta takista, onks se miten vanha, vai mahtaisko niitä löytyä vielä H&M:ltä? Tai jotain samantapasta :D Oon ettiny ton tyylistä jo pitkään, näyttää tosi kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takin oon ostanu jo joskus alkutalvesta, että tosi tosi hyvällä tuurilla saattais löytyä alerekistä? Mutta noiden nahkahihatakkien voittokulku näyttäis jatkuvan nyt keväälläkin, joten hyvällä tuurilla saattais vaikka sitten tärpätä! :)

      Poista

Thanks for your comment!