3/16/2015

Mökkiviikonloppu

_DSC6742
_DSC7527
_DSC7189

Viikonloppu tuli vietettyä Heikin kanssa mökillä rentoutuen. Paljon löhöilyä, hyvää ruokaa, auringossa paistattelua, leffoja, takkatulen ääressä istuskelua, saunomista ja vielä vähän lisää sitä ruokaa. Sainpa myös yllätyksenä ne naistenpäivän kukatkin lempisuklaan kera. Tosin suklaa hävisi parempiin suihin jo ennen kuin kerkesi kameraa sanoa. Vasta nyt tajusin, ettei tullut otettua yhtään kuvaa niistä mahtavista aurinkoisista maisemistakaan. Jotenkin sitä fiilisteli vaan siinä hetkessä ja unohti kameran kokonaan. Ehkä ihan hyvä niin.

Tulipa siinä rentoutumisen ohessa vietettyä myös pieniä epätoivon hetkiä. Lauantai-iltana lompsittiin hyvillä mielin paistamaan makkaraa ja vaahtokarkkeja nuotiolle. Hyvä mieli haihtui samantien, kun tajuttiin oven menneen lukkoon ja avaimien löytyvän mistäs muualtakaan kuin sieltä oven toiselta puolelta. Aurinko oli painunut pehkuihin jo hyvän aikaa sitten ja lukemat löhösi nollan alapuolella. Siinä vaiheessa ei hymyilyttänyt. Paniikkipuhelua eteenpäin ja saunaan odottamaan pelastajaa. No, jos jotakin hyvää niin tulipahan lämmitettyä sauna sille illalle!

Myöhemmin tällä viikolla tulossa kuvia myös siitä auringonpaisteesta, tosin asukuvien muodossa. Oli muuten tälle vuodelle ensimmäiset asukuvaukset, joista lähtiessä ei hampaat kalisseet ja sormet punertaneet. 

Nyt lähden treffaamaan nukkumattia, hyvää yötä kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. Miten musta tuntuu että jos sun seikkailuissa voi jotain mennä pieleen, niin se sitten tosiaan menee pieleen? :D Mutta jee kiva kun pääsitte mökkeilemään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikeesti osaa vastata tähän :D Mulla on joku tosi paha karma tai jotain, mut mikään ei vaan koskaan mee niinku strömsössä! Mut onpahan aina jotain muutakin kerrottavaa kuin että kivaa oli :D

      Poista

Thanks for your comment!