4/05/2015

HAPPY EASTER!

_DSC8410
_DSC8078

Ihanaa pääsiäistä! Mulla nää lomapäivät kuluu lähinnä ennakkotehtäviä raapustaessa, mutta toivottavasti te olette siellä päässeet myös rentoutumaan. Tällä hetkellä noi esseet ja aineistot tuntuu olevan ainoita asioita mun elämässä. Onneks deadline on ihan just, joten pian aikaa löytyy myös kaikelle kivalle ja ihan vaan sille olemiselle. Ai että mä kaipaan sitä fiilistä, kun voi vaan makoilla sohvalla, eikä mikään tekemätön asia jomota takaraivossa.

Naputtelun lomassa torstaina tuli käytyä myös pitkästä aikaa juhlimassa ystäväni parikymppisiä. Oon huomannut, että mitä vähemmän ulkona tulee käytyä, sitä enemmän siitä niinä harvoina iltoina saa irti. Nytkin voisi sanoa, että torstain pääntuulettaminen tuli todella tarpeeseen. Kiitos hirveästi vielä juhlien järjestäjille!<3

Meillä muuten pääsiäismunien piilottelu on vaihtunut tipujahtiin. Minnin mielestä paras leikki tällä hetkellä on ehdottomasti mun hermojen koettelu hävinneillä tipuilla ja pienet puklut ympäri kämppää höystettynä keltasilla höyhenillä. Sillä selittyy siis alla olevan rairuohon kauhistuneet ja vinksallaan tapittavat tiput. Ovat meinaan saaneet viime viikon aikana melkosta kyytiä.

Nyt jatkan muutamia koulujuttuja. Palaillaan viikon puolivälin jälkeen, kun urakka ainakin näiden ennakkotehtävien osalta on ohitse. Adios amigos!

_DSC8573

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!