4/19/2015

Huonon hiuspäivän pelastaja

_DSC9034

Jokaisella meillä on huonoja hiuspäiviä. Viime aikoina niistä on tällä suunnalla muodostunut ennemminkin sääntö kuin poikkeus. Siispä paniikkipäivän kampaukset ovat tulleet enemmän kuin tutuiksi. Ajattelin jakaa nämä arjen pelastajat täällä teidänkin kanssa. Liikkeelle lähdetään nutturasta.

Ensimmäisessä kuvassa hiukset ovat suihkun raikkaina vain föönauksen jäliltä. Hiusöljy loppui jo kaksi viikkoa sitten seurauksena kaikkea muuta kuin sileä ja kiiltävä reuhka. Hätiin astuu paniikkikampaus numero 1.

_DSC9080 _DSC9106

Nutturan teon aloitan kevyellä tupeerauksella. Suora ja lättänä hiuslaatuni nimittäin loihtii kaikkea muuta kuin kuohkeita kampauksia.

_DSC9145
_DSC9191

Seuraavaksi koko sotku alaspäin ja ponnari haluttuun kohtaan. Pompulan laiton jälkeen vetelen hieman tukkaa irti päänahasta saadakseni lisää volyymiä kampaukseen. Sitten ei muuta kuin nutturadonitsi ponkkarin ympärille.

_DSC9256
_DSC9335

Mulla on tapana harjata nuttura sileäksi donitsin päälle. Pienen sotkuisuuden saa luotua helposti myöhemminkin. Tämän jälkeen pyöritän hiusosioita kevyesti vasemmalle saaden näin tasaisen ja siistin lopputuloksen sekä latvat piiloon. Sitten kiinnitän latvat pinneillä donitsin alle möyhien samalla hieman nutturaa. Lopuksi kiskaisen muutaman hiussuortuvan kehystämään kasvoja.

_DSC9347 _DSC9425
Yleensä lisään nutturaan jonkun pienen yksityiskohdan luomaan huoliteltua vaikutelmaa. Tällä kertaa ympärille pyörähti Gina Tricotista ostettu choker kaulakoru. Myös kukkaponnarit ja hiuskorut ovat ahkerassa käytössä.

Viimeiseksi kiinnitys lakalla ja korvikset korviin: I'm ready to go. Viiden minuutin vaivaan nähden aika kelpo lopputulos.

PS. Kuviin ilmestyi Bloggeriin ladatessa vivahde vihreää, eikä suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun tuntikausien muokkaus valuu hukkaan kuvia tänne ladatessa. Onko kellään ratkaisua ongelmaan, vai onko tää nyt vaan välttämätön paha bloggeria käytettäessä? Vinkkejä otetaan innolla vastaan!

2 kommenttia:

 1. Suosittelen lataamaan kuvat ulkoisen palvelimen kautta! Itte käytän Flickriä (flickr.com), eli lataan kuvat sinne, ja sieltä sitten kopioin ne merkintöihin :) Pitäis toimia bloggerissakin! Tosi hauska idea noi kaulakorut nutturan ympärillä, mutta eiks ne tarraa tukkaan kiinni..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo käytän kans tota flickriä mut jotenkin ne kuvat sit muuttuu tänne bloggeriin ladatessa. Flickirissä ne on kyllä just sellasia kuin koneellakin. Oon ihan neuvoton...
   Ja tosta chokerista niin se on just sopivan lyhyt ton nutturan ympärille niin ei sotkeudu! Pysy menossa jopa lastenvahtihommissa, joten melko kiitettävä suoritus! :D

   Poista

Thanks for your comment!