5/10/2015

HUHTIKUUN SUOSIKIT

_DSC7866
_DSC7868

Huhtikuun meikkisuosikeiksi nousivat ehdottomasti nämä kaksi Makeup Revolutionin tuotetta, jotka jokunen aika sitten tilasin kimppatilauksella työkaverin kanssa. Merkki oli mulle ennestään tuntematon, mutta törmättyäni siihen jatkuvasti kauneusvlogeissa, oli itsekin päästävä kokeilemaan.

Tuotteiden mahtavaa hintalaatusuhdetta kehuttiin ympäriinsä, ja pakko yhtyä virteen. Aivan super hyvä pigmentti sekä pysyvyys! Ja mikä hulluinta molemmat tuotteet maksoivat vaivaiset 4 puntaa. Nämä hyppäsivät kyllä heittämällä luottotuotteiksi ja todistivat, että aina hinta ei kerro laadusta.

Tilauksesta ja tuotteista on työpöydällä editoimista vaille valmis videokin. Se olisi tarkoitus ladata tänne heti, kun löytyy tarpeeksi aikaa editoimiseen (joka ei tälle neidille todella ole mitään rutiinihommaa). Ens viikolla mulla kuitenkin on viikonloppu keskellä viikkoa, joten toivottavasti pääsisin sillon repimään hiukset päästäni niiden klippien parissa. :D
_DSC9809

Hiuksista puheen ollen, letit olivat kovaa huutoa huhtikuussa. Kun töiden jälkeen piti saada tukka freesattua kaupunkikuntoon, ei muuta kuin lättänä liru ponnarille ja hollantilainen tai ranskalainen letti kaveriksi. Toimii aina!

_DSC8774

Lempparivaatteeksi on pakko nimetä toi Hennesin trenssi, jonka nappasin aika mukavilla alennuksilla matkaani. Takin malli ja väri on just eikä melkein. Ainut miinus on vähän erikoinen kangasvalinta, joka ei muuten todella kestä perinteistä Suomen kesän tihkusadetta tai pysy suorana jos jää myttyyn pyllyn alle teransilla istuessa. Ei siis mikään käytännöllinen kaveri, mutta eipä tässä ennenkään sen nimeen olla vannottu!

Tästä asusta tulossa ensi viikolla enemmän kuvia, joten pysykäähän kuulolla. Nyt jatkan White Collaria, josta päätin tossa kuuden maissa katsoa vain sen yhden kuuluisan jakson. Tässä sitä ollaan taas, puoli tuotantokautta myöhemmin. Itsekuri ja siivousvimma missä piileskelette?

Kuvat ovat muuten jälleen muutamisen viikkoa vanhoja, joten älkää säikähtäkö, ei täällä tollasia lumimääriä enää ole! Ens viikonloppuna mun hovikuvaaja tulee taas kotiin, joten toivottavasti saadaan sit ajankohtasempaakin matskua tänne blogin puolelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!