5/29/2015

NEW FAVS

_DSC1091

Kovat oli suunnitelmat kuvata Helsingissä niin tekemisiä kuin kaupunkiakin, mutta kuten näistä kuvista saattaa arvata, ei menny ihan suunnitelman mukaan. Keskiviikko oli mulla vapaapäivä ja tarkotus oli kierrellä keskustassa ennen kavereiden työvuoroa ja jatkaa siitä shoppailemaan. No, aamulla päätettiin Annin kanssa startata päivä nopeella ja tehokkaalla aamulenkillä. Tuntia myöhemmin piti myöntää, että oltiin keskellä peltoa jossain päin Espoota, eikä asutusta lähimaillakaan. Googlemaps esiin ja peukut pystyyn et löydettäs himaan saman päivän aikana. No kun tää meidän nopee 20min lenkki pääty puolentoista tunnin harhailuksi, voitte vaan arvata, ettei rauhalliset aikataulut tai kaupungilla kiertely kuuluneet enää plääniin. Ennen tyttöjen työvuoroja kerettiin vaihtaa vain pari sanaa stockalla mangolassien saattelemana ja mä jatkoin siitä itekseni shoppailemaan. Ajattelin ottaa vahingon takaisin torstai aamuna ennen lähtöä, kun pyörähtäisin vielä keskustassa, mutta vesisade päätti sinetöidä nekin suunnitelmat. Joten palataan Helsingin fiiliksiin ihan suosiolla näin meikkien merkeissä, so typical me.

_DSC1117

Mulla on ollut pitkään ostoslistalla Macin peitevoide ja Anastasia Beverly Hillsin kulmaväri. Näitä kumpaakaan ei Kajaanista saa, joten nyt kun Helsinkiin kerta suunnattiin, oli molemmat saatava. Peiteväri multa löytyy sävyssä NW20 ja kulmaväri puolestaan kantaa nimeä Medium brown. Molemmat päätyivät heittämällä lempparituotteiksi!

_DSC1125

Ton kulmavahan kanssa on vielä vähän haparointia ja abaut joka toinen päivä kulmat onnistuu just nappiin ja joka toinen lopputulos on vähän tuhruinen. Mut eiköhän se harjottelemalla helpotu. Oon kuitenkin käyttänyt kynää viimeset 8 vuotta, joten ei ihme jos tän vahan kanssa vähän käsi vapisee. Kestävyys kuitenkin esimerkiksi kynään verrattaessa on tässä Anastasian värissä ihan huippuluokkaa ja väri tosiaan pysyy koko päivän tasan siinä mihin sen aamulla sutaisee. Peiteväri puolestaan on punapigmenttisyytensä ansiosta ihan ässä peittämään tummat ja sinertävät silmäaluset, mutta finnejä ja muita epäpuhtauksia peittäessä hyppää turhan hyvin esiin mun muuten keltapohjaiselta iholta. Siispä väriä tulee käytettyä lähinnä silmäpusseihin.

Onko teillä kokemuksia kummastakaan tuotteesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!