7/26/2015

STYLISH SUNDAY

blogityöt-003
Kuvat: Pinterest

Liehulahkeet. Oonko ainoa, joka tänään pihalle katsoessa mietti vain lämmintä peittoa sohvannurkassa, kuumaa teekuppia, netflixiä ja tuoksukynttilöitä? Mä tiedän, on hieman liian aikaista hypätä syyskelkkaan jo heinäkuussa, but really can you blame me? Pihalle katsoessa takaisin tuijottaa syyskuu sadepisaroineen, myrskytuulineen ja pimeine varjoineen.

Kesävaatteita on viimeksi ostettu toukokuussa, kun toivon rippeitä vielä oli jäljellä. Nyt haaveillaan jo visusti pitkistä lahkeista, eikä mistä tahansa, vaan liehuvista sellaisista. Leveät lahkeet jatkavat voittokulkuaan tänäkin syksynä, jos mahdollista, jopa vielä vahvemmin. Muutamia flare-mallisia farkkuja on tullut sovitettua, ja pakko myöntää, että eiköhän tähänkin kelkkaan tänä syksynä hypätä. Mun mielessä pyörii sellaiset ihan perinteiset flaret tummansinisellä denimillä, mutta jos tollaset vasemman alareunan revityt versiot kohdalle osuisi, niin en pistäisi pahakseni niistäkään. Tosi freshin näköiset niiden ainaisien revittyjen pillifarkkujen tilalle!

Miten siellä ollaan lämmetty tälle 70-luvun lahkeelle?

2 kommenttia:

  1. Koska oikeata kesää ei näyttä tulevan niin syksy voisi jo tulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin! Aikaisemmin tässä vaiheessa kauppoihin saapuneet pitkät lahkeet ja paksut neuleet on lähinnä vaan ärsyttäneet, mut näin huonon kesän jälkeen ne ottaa kyllä ihan ilolla vastaan. Oispahan ainakin perusteltua viettää ne illat sen netflixin ääressä :D

      Poista

Thanks for your comment!