8/13/2015

PEARL

Tällä kertaa palataan hiusasioiden pariin mun uuden luottoduon merkeissä, mitä tulee keltaisuuden kitkemiseksi. Tummanblondit raidat lämpimän ruskeassa tukassa on mahdoton vaikea combo ylläpitää. Ilman sävyttäviä aineita raidat ovat hetkessä keltaiset, mutta hopeashampoiden kylmä violetin vivahde saa puolestaan sävyt riitelemään keskenään. What a great deal.

Muutaman kampaajan suositeltua KCProfessionalin Color mask shampoota sävyssä pearl, päätin itsekin kokeilla, eikä takaisin ole enää paluuta. Kylmän violetin sijasta sävy taittaa tollaiseen hattaran vaaleanpunaiseen, joka näkyy hiuksissa kylmän beigen vivahteena. Keltaisesta ei tietoakaan, mutta harmaa, saatika ne violetit jarruraidat ovat historiaa. Eli kaikki keltaisuuden kanssa taistelevat sielunsiskot, vaikka toi vaaleanpunainen helmiäinen kuulostaa pelottavalta, niin tällä jos jollakin saavuttaa sen täydellisen hiekansävyn!

_DSC5459 (2)

Ainoa miinus mitä shampoosta keksin on sen vaahtoutumattomuus. Tuoksu ei ole paha, muttei mikään erinomainenkaan. Tiedättekö sen myrkynvihreän päärynämehukattitiivistemehun? Shampoo tuoksuu ihan samalle. Purkista nuuhkaisemalla ehkä vähän keinotekoinen, mutta pesunjälkeen hiuksiin jää hyväntuoksuinen vivahde. Väri ja koostumus puolestaan muistuttaa perinteistä hopeashampoota, ja hintaa tällä 250ml pullolla taisi olla hieman alle parikymppiä. Ei paha diili siis!

Mä käytän shampoota ja maskia yhdessä kerran pari viikossa abaut kymppiminsan vaikutusajalla. Luonnollisesti pidempi vaikutusaika takaa tehokkaamman sävytyksen. Shampoo hoitaa oman hommansa ja maskia käytän hoitoaineen korvikkeena. Tämän kummempaa kikkailua en värin ylläpitoon enää tarvitse!

Onko siellä kukaan kokeillut KCProfessionalin sävyttäviä shampoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!