9/22/2015

FALL/WINTER 2015

Nyt viimeistenkin helleaaltojen paettua olisi luvassa tämän syksyn muotituulien katsaus. Mennäänhän tässä hyvää vauhtia syyskuuta, eli oli jo korkea aikakin! Tuttuun tapaan kävin syksyn lavojen lookkeja läpi valkaten sieltä ne omat lempparit ja useaan kertaan toistuneet avaintuotteet.

kollaasi1
Victoria Beckham / Chloé / The Row
Down to earth. Maanläheiset sävyt päästä varpaisiin maalattuna. Ei mikään helpoin toteuttaa tälläselle kalkkilaivan kapteenille, joka helposti itsekin maastoutuu vaalean beigen sekaan. Kuitenkin oikein toteutettuna ihan super tyylikäs ja eleganssi kokonaisuus. Kesän räiskyvien värien jälkeen ehdottomasti tervetullutta vaihtelua väripalettiin! Mun mieleen jäi noi kermanvaaleat The Row:n liehuhousut. Ihana pari löysille ja yksinkertaisille neulepaidoille!

kollaasi4
Celiné / Emilio Pucci /BCBGMAXAZRIA
Turtleneck. Poolopaidat ovat vieneet ainakin tän tytöt sydämen kokonaan! Vaatekaappiin ovat tiensä löytäneet jo poolotoppi, -mekko sekä -collage, mutta tollainen muhkea pontchokin olisi kyllä tervetullut. Etenkin BCBGMAXAZRIA:n malliston pontcho jäi mieleen kummittelemaan. Itse asiassa koko mallisto oli mun makuun todella onnistunut ja kokonaisuudet helposti puettavia.

kollaasi2
Etro / Chloé / Burberry
70's. Pooloista sujuvasti seittämänkymmentälukuun. Trendi tuskin on jäänyt keltään huomaamatta, ja jopa tältä tytöltä löytyy kaapin perältä tummansiniset bootcutit. Alkujärkytyksestä toettuani on myönnettävä, että boho 70's on kyllä yksi mun tän syksyn lempitrendeistä hapsuineen ja mokkamekkoineen.

kollaasi6
Dior / BCBGMAXAZRIA / Rebecca Minkoff
We're going high. Ylipolven saappaat ovat täällä taas. Rohkeimmat kuroo jalkansa reisiä myöten lateksiin, mutta meille vähän nössömmille hillitymmille tarjolla on myös mokkaisia versioita. Kengät tuntuvat olevan kaupasta kuin kaupasta loppuunmyyty, joten joku muukin on bongannut nämä sesongin hitit.

kollaasi3
Stella McCartney /Ralph Lauren / Michael Kors
Wardrobe swap. Vaatekaapit vaihtoon! Herraintyyli housupukuineen ja kravaatteineen näkyi lavalla jos toisella. Pidän etenkin Stella McCartneyn tavasta toteuttaa tyyli; yksinkertaista ja suoralinjasta leikkausta ripauksella sensuellia naisellisuutta. Tämä tyyli ei ehkä tunnu ihan omalta, mutta kokeilla pitää ehdottomasti. Eikä tyylikkyydestä voi ainakaan kiistellä!

kollaasi5
Rebecca Minkoff / Rebecca Minkoff / The Row
Tights. Tänä syksynä sukkahousut eivät jää vain lämmikkeeksi housujen alle, vaan niiden kuuluu näkyä! Mitä leikkisämmät katseenvangitsiat sen parempi, mutta jo perinteisillä 20 denierin sukkahousuilla pääsee pitkälle. Pue sukkahousut nilkat paljastavien housujen alle tai hameen ja saappaiden kaveriksi. Trendin ehdoton ykkösnimi on Rebecca Minkoff pitsisukkahousuillaan.

kollaasi7
Victoria Beckham / BCBGMAXAZRIA / Tibi
Culottes. Vajaalahkeiset suorat housut valloitti tänä syksynä lähes lavan kuin lavan. "Miten ihmeessä noi voi imarrella ketään", siinä mun ensimmäinen ajatus tästä trendistä. Muutaman katsotun runwaykuvan jälkeen on pakko myöntää, että onhan ne nyt super makeet.

kollaasi8
Michael Kors / Etro / Michael Kors
Fur. Tän tytön sisällä asuva Suomen täydellinen venäläisnainen kirkui ilosta. Jes, ne palasivat tänäkin syksynä. Viime vuoden alle kymmenen euron pörröinen alelöytö odottelee jo eteisen henkarissa valmiina tosi toimiin.

kollaasi9
Marc by Marc Jacobs / Balenciaga / Haider Ackermann
Chessboard. Shakkilautoja punasisissa ja mustissa vilisi usealla lavalla Jacobsista Wangiin. Etenkin mustavalkoinen suuri ruutukuosi näyttää super tyylikkäältä ja skarpilta, siispä tämän erän vei ehdottomasti Balenciaga. Kaupoista on tarttunut matkaan jo muutama ruutuhuivi syysiltoja lämmittämään

kollaasi10
Stella McCartney / Haider Ackerma / Tibi
All gray. On kyse sitten mustasta, valkoisesta, harmaasta tai beigestä rakastan päästä varpaisiin pukeutumista. Eri materiaaleilla leikkimällä asusta saa näyttävän eikä kokonaisuus varmasti jää tylsäksi yhtenäisestä väripaletista huolimatta. Tästä hyvää esimerkkiä runwayllä meille näytti Tibi, ei todella mikään mitäänsanomaton harmaavarpunen.

Löytykö sieltä lemppareita tai inhokkeja? Musta oli hienoa, että suunnittelijat olivat bohovillityksen lisäksi luottaneet myös klassikoihin, joita löytyy lähes joka naisen vaatekaapista. Sesongin mukana pysyäkseen ei siis suinkaan tarvitse uusia koko vaatevarastoa!

Nyt nukkumaan. Palataan loppuviikosta syksyn ensimmäisten asukuvien muodossa, adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!