11/18/2015

RADIOHILJAISUUS JA MUUTOKSIA

_DSC7426
_DSC7538
_DSC7474
_DSC7418
_DSC7630

Long time no see. Täällä taas liian pitkäksi venyneen tauon jälkeen. Tällä kertaa mulla on ihan oikeasti hyvä selityskortti pöytään iskettäväksi, nimittäin viime päivien aikana mun elämä on vetäny melkosta kuperkeikkaa. Onneks keikat ovat menneet vaan eteenpäin, sillä tää Kajaanin kasvatti pääsee vihdoin ja viimein jatkamaan matkaa isolle kirkolle.

Moni varmasti jo tietää, että tällä hetkellä työskentelen Kajaanin H&M:llä. Tai jos ei tiedä, niin asukuvien infolistasta ois ainakin voinut aika nappiin päätellä... Kuitenkin reilun parin viikon päästä muhun voi törmätä Aleksanterinkadun Zarassa, kyllä, Helsingissä.

Mä oon super onnellinen tällä hetkellä. Jos ei lasketa sitä, että asunnonmetsästyksen ohessa mun silmäpussit on valahtaneet ainakin polviin saakka ja oon repiny abaut puolet mun kuontalosta irti jännittäessä välittäjien puheluita, mä nautin joka hetkestä. Kajaaniin jääminen ei koskaan ole ollut mulle edes vaihtoehto ja Helsinki puolestaan on tuntunut kodilta no, aina. Mä oon varma, että tulen viihtymään. Ja jos jostain syystä en, aina voi palata takaisin. Tää riski on enemmän kuin ottamisen arvoinen.

Eniten täältä jään kaipaamaan mun ihania ystäviä ja perhettä. Mutta luotan siihen, että rakkaat ihmiset kulkee mun matkassa, vaikka ei vieretysten kuljettaisikaan. Kiitos teille!<3

Mutta nyt hymyssä suin eteenpäin. Vielä yhdet kuvat tuolla Kajaanin kinoksissa on varmaan ennen lähtöö napattava, mutta kohta palaillaan uusissa maisemissa. See you later, alligator!

_DSC7598
Hattu, pontcho, pusero, korut: H&M
Housut: Gina Tricot
Laukku: Coccinelle
Kengät: Jeffrey Campbell

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. <33 meidänkin pitää keretä käydä vielä kahvittelee ihana!

   Poista
 2. Wäääh mistä mä nyt vakoilen Kajaanin maisemia! Tervetuloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei sitä auta ku Kajaaniin matkata! Ja kiitos<3 sielläpä sitten törmäillään!

   Poista

Thanks for your comment!