11/26/2015

Uusin tulokas

_DSC7839 (2)_DSC7866 (2)

Coccinelle. Aikaisemmin vihjailin, että Oulun reissulta etsinnässä olisi pieni ja klassinen musta clutch kultaisilla yksityiskohdilla ja tämä ihanuus sieltä mukaan tarttui. Oon viime aikoina todennut, että laukuissa ja kengissä panostan ennemmin laatuun kuin määrään, sillä ne parin kympin asusteet tuppaa lähes poikkeuksetta jäämään yhden talven ihmeiksi. Pienen taustatutkimuksen jälkeen Coccinelle tuntui merkkinä juuri oikealta ja tää pelkistetty malli vastas mun tarpeisiin just eikä melkein.

Onko Coccinelle teille merkkinä ennestään tuttu? Itse nimittäin kuulin siitä ensimmäistä kertaa vasta pari vuotta sitten. Nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen on pakko todeta, etten voisi olla tyytyväisempi! Ihanan pehmeää, mutta samalla ryhdikästä nahkaa, näppärä koko ja iso plussa myös irrotettavasta metallihihnasta.

_DSC7905-3

PS. Kajaanilaisille vinkkinä, että mun "muuttomyynti" löytyy kirpputori Vanhasta aitasta loosista 38. Vaatteet sinne oon jo pääpiirteittäin saanu kuskattua, mutta kenkiä, koruja, sisustusjuttuja ja joulukoristeita on vielä tuloillaan. Käykäähän kurkkaamassa! 

2 kommenttia:

  1. Hei mikä tän laukun malli tai nimi on? En löytänyt netistä mistään just tätä. *Tahtoo :D Kiva blogi sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :) Ja ensinäkin pahoittelut tästä venähtäneestä vastausajasta. Muuttohässäkän lisäksi menin sairastuttamaan itseni, ja päivät ovat kuluneet sängyn nurkassa blogin sijaan. Joka tapauksessa laukun merkki on Coccinelle ja malli Sibilla. Jospa löydät omasi! :)

      Poista

Thanks for your comment!