3/11/2016

Emma Gaalan asuraati

Katsoin tänään pitkästä aikaa Emma Gaalaa ja inspiroiduin pitämään pientä asuraatia täältä peiton alta. Tässä siis mun listaamat onnistujat ja epäonnistujat tältä illalta. Oliko teillä oma raati pystyssä? Entä yhtään samoja lemppareita?

HOT

gaalaantti

Voi Antti! Tässä teille samalla pieni paljastus, oon nimittäin aika kova Antti Tuisku fangirl. Tää Vesa Silverin suunnittelema ja Katri Niskasen toteuttama En kommentoi -puku oli aivan nappi suoritus! Ihan mahtava idea ja istuu Antille täydellisesti. Mä kaipaisin Suomen gaaloihin enemmänkin tälläistä leikkisyyttä ja riskien ottoa. 

gaalachisu

Chisun klassisen mekon ja kampauksen rikkoo toi kultainen ketjunelikko kaulassa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan mahtava kokonaisuus ja iso iso plussa kampauksesta, joka kruunaa koko asun.

gaalajanna

Jannan smaragdin vihreä leikkauksilla leikkivä merenneitopuku sopii kaunottaralle kuin nenä päähän. Yksinkertaiset asusteet ja kampaus antaa mekolle tilaa sädehtiä.

gaalasofia

Viime vuoden jälkeen hieman pelkäsin Ruusilan mekkovalintaa, sillä sillon ajettiin metsään ja kovaa, mutta nyt täytyy todeta, että nappiin meni. Shamppanjannude merenneitomekko tuo fitnesskaunottaren siluetin kauniisti esiin, muttei ammu yli. Nude väri pukee tätä tummaverikköä!

NOT

gaalasanni

Sannin LA:n tuliaisena tuodussa gaalamekossa on vähän liikaa kaikkea. On aukkoa siellä ja täällä, on vetoketjua ja on halkiota. Hiuksista puolestaan puuttuu se kaikki. Ihana Sanni näytti lava-asussaan paremmalta kuin gaalamekossaan.

gaalakrista

Krista saa noottia samasta aiheesta. Vähän liikaa sitä sun tätä siellä sun täällä. Mutta noi kengät voisin varastaa omaan kenkäkaappiini, tosin yhdistääkseni ne vähän maltillisemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!