7/04/2016

Feel the happiness

_DSC1719_DSC1570_DSC1947_DSC2156_DSC2383_DSC2095_DSC2490_DSC2553_DSC2756_DSC2004_DSC1973_DSC2126_DSC2869_DSC2337_DSC2354_DSC2756_DSC2824_DSC1730_DSC1768_DSC3039
Mulla oli koko matkan ajan tarkennusasetukset ihan päin heleä aka en osannut ottaa lukitusta pois käytöstä. Well done my girl. Anyhow tästä johtuu nää oudot tarkennukset osassa kuvista. Ja mitä tulee tohon ainoaan selfiehen, antakaa anteeksi, mulla ei ollut myöskään kääntyvää näyttöä ja kamera koki takana olevan seinän kuvan keskipisteeksi...

Well hello there! Pitkän hiljaiselon aikana on tapahtunut paljon. Kesäpiknikkejä, auringon palvontaa, kasapäin töitä, netflixmaratoneja, mun ensimmäinen kaupunkijuhannus, hyviä ystäviä, uusia ystäviä, Tallinnan reissu, naurukohtauksia, lukemattomia määriä jäätelöä, kävelylenkkejä kesäilloissa ja lista vain jatkuu. Tätä olen kuitenkin ikävöinyt, nimittäin kirjoittaa.

Viime kuukaudet on olleet kaikessa ihanuudessaan myös raskaita. On tapahtunut paljon muutoksia niin elämäntilanteissa, ihmissuhteissa kuin minussa itsessänikin. Näitä pohdintoja avaan vielä myöhemmin lisää.

Tässä kuitenkin pieni palanen Milanoa mun silmin. Yksin reissaaminen oli mulle iso kynnys ja opettavainen kokemus. Opin taas pitkästä aikaa nauttimaan omasta seurastani. Kun oot elänyt toisen kanssa saman katon alla melkein 3 vuotta, yksinolontarve vähentyy ja yht'äkkiä huomaat, ettet enää edes osaa siitä nauttia. 
Matkasta jäi käteen uusia tuttavia, mahtavia kokemuksia ja kasapäin hauskoja muistoja. Oli ihana palata kuvien mukana kesäiltoihin mun parvekkeella, yöllisiin henkeviin keskusteluihin epämääräisellä sisäpihalla, raikuvaan nauruun, epätoivoon kun vain murto-osa kykenee kommunikoimaan,  fiilistelytansseihin yksin omassa hotellihuoneessa, valkoisiin puhtaisiin lakanoihin, pelontunteisiin kun huomaat eksyneesi ja ilta hämärtyy, varmuuteen siitä että tämä metromatka jää sun viimeiseksi ja mikä tärkeintä siihen puhtaaseen onnentunteeseen. Tätä on elämä.

Mulla on Milanosta myös videomatskua ja vaikka reissusta on jo pieni ikuisuus, haluan sen ehdottomasti myös tänne teille nähtäväksi. Jos kuvat herätti mussa jo tämmöisen tunneryöpyn, en uskalla edes kuvitella videoiden tuomaa fiilistä.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivalta näyttää, yksin matkustaminen on kyllä jotain sellaista mikä pitäisi itsekin joskus kokea :D odotan jo seuraavia postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä suosittelen ehdottomasti ottamaan ja lähtemään! Ja hei kiva kuulla :)

      Poista

Thanks for your comment!