8/31/2016

Minä

_DSC6898_DSC6945_DSC7008

Itsetunto - Itsetunto tarkoittaa tietoisuutta omasta arvosta ihmisenä. 

Olen kamppaillut itseni kanssa vuosia. Aina pitäisi olla parempi, kauniimpi, viisaampi, hoikempi. Aina pitäisi pystyä parempaan ja saavuttaa enemmän. Mikään ei koskaan riitä. Minä en koskaan riitä.


_DSC6932_DSC6903_DSC6946

Uskaltaisin väittää oppineeni vihdoin hyväksymään itseni. En ehkä ole paras, kaunein tai menestynein, mutta olen hyvä siinä mitä teen. Riitän itselleni ja muille tälläisena. Mikä parasta, pystyn aina kehittämään itseäni.

_DSC6977
_DSC6936
_DSC7011

Alkuvuosi opetti paljon kehon hyvinvoinnin vaikutuksesta itsetuntoon ja itsevarmuuteen. Kun kroppa voi hyvin, pääkoppa tulee perässä kuin itsestään. Sitä oloa kohti olen nyt kesän rientojen jälkeen päättänyt tieni taas taistella. Haluan voida hyvin, niin fyysisesti kuin henkisesti. Kesä oli ihana ja täynnä mahtavia hetkiä, mutta tässä arkeen ja rutiineihin paluussa on oma fiiliksensä.

Tervetuloa syyskuu!

_DSC7055
Photos by Heikki Nyman

4 kommenttia:

  1. Hämmentää lukea tätä, koska aina pienestä asti ihailin miten kaunis ja tyylikäs oot ja halusin aina olla yhtä ihailtava ja kadehdittava. Ja ihailen yhä tänäkin päivänä. Mutta tuo on faktaa, että fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi kävelee käsi kädessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kauniisti sanottu, kiitos siitä! Kuulen usein tota, että sinusta viimeisenä uskoisi. Siinä onkin yksi iso syy, miks halusin tuoda näitä mietteitä tänne blogin puolelle. Jatkan varmasti aiheesta myöhemmin lisää! :)

      Poista

Thanks for your comment!