9/10/2016

Kukkaköynnöksissä

DSC_2736DSC_2763

Kesäkilot. Se oli mun ensimmäinen ajatus näitä kuvia selatessani. Toinen oli, että näitä en muuten julkaise. Kolmanneksi totesin entä sitten?

Alkuvuoden tarkka dietti teki tehtävänsä ja olin timmimpi kuin koskaan ennen. Sitten tuli kesä, torijätskit, valoisat illat ja cosmopolitanit. Ja se näkyy mun kropassa, myönnän sen. Mutta entä sitten? Minä nautin joka hetkestä. Unelmakroppa -projektia voi jatkaa myöhemminkin.

DSC_2721
DSC_2750

Sen myöhemmän aika on nyt. Tai no to be honest juuri nyt makaan sängyn pohjalla flunssan kourissa tukka likaisena ja villasukat jalassa. Mun kroppa löi heti ensimmäisen viikon päätteeksi jarrut tiukasti pohjaan ja uusi ohjelma jäi puolitiehen. Sen mitä sitä kerkesin testailla, oli ohjelma kaikessa erilaisuudessaan todella virkistävä ja mun tän hetkiseen elämäntilanteeseen enemmän kuin sopiva. Kun pääsen uudestaan vauhtiin ja saan treeneihin hieman lisää tarttumapintaa, kerron täällä ohjelmasta enemmän. Sen verran voin kuitenkin paljastaa, ettei nyt mennä niin hampaat irvessä kuin viime keväänä. Syksyn tavoitteena olisi vihdoin löytää balanssi!

DSC_2786
Coat & earrings: H&M
Top: Bershka
Skirt: Zara
Shoes: nelly.com
Bag: Mango

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!