1/09/2017

DREAM BIG

_DSC1726 kopio

Vuosi 2016 antoi minulle paljon. Se sai minut nauramaan, itkemään, hermostumaan, onnistumaan, voittamaan ja häviämään. Vuosi 2016 heitti minut uuteen ja tuntemattomaan. Se opetti solmimaan uusia ihmissuhteita ja kontakteja, ottamaan riskejä sekä heittäytymään.

Vuosi 2016 oli raskas, mutta ihana. Toteutin monta unelmaani vuoden aikana, mutta mikä tärkeintä, opin taas unelmoimaan. Opin taas tavoittelemaan sitä kirkkainta tähteä.

_DSC1763 kopio

Muutin Helsinkiin ja rakastuin siihen. Vaihdoin työpaikkaa ja löysin ihania inspiroivia ihmisiä ympärilleni. Viikko sitten irtisanoin vakituisen työsuhteeni ja kauniin asuntoni Helsingin sydämestä. Joku sanoisi minua hulluksi.

Sanoin aiemmin, että opin tavoittelemaan sitä kirkkainta tähteä. Rakastan Helsinkiä ja tiedän palaavani, mutta juuri nyt se kirkkain tähti ei löydy täältä. Haluan antaa mun suurimmalle unelmalle kaikkeni. Muutan Tampereelle ja alan lukemaan koulua varten. Joku päivä työskentelen kaiken tämän parissa. Media, kirjoittaminen, muoti, kauneus. Sitä haluan tehdä ja sitä kohti raivaan tieni. Vuonna 2017 en pelaa varman päälle.

_DSC1725 kopio

Hi cuties!

I have noticed that lately there have been a lot of visitors who probably doesn't speak finnish. From now on you can find also english translate here in my blog. 

Year 2016 taught me a lot of myself. The biggest thing I have learned is to remember dream big. And that's what I'm going to do in 2017. I quit my job and I'm moving to another city. All because I am chasing a dream. Stupid? Maybe. Worth it? Definitely!

See you soon! xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!