2/07/2017

JANUARY FAVS

_DSC2490

MAC soft & gentle highlighter and NYX make up brushes. Tammikuu meni melkosissa muuttohulinoissa ja meikkaus tai peiliin vilkaisu unohtui monena aamuna. Väsyneen ja harmaan naaman pelasti ripaus shimmeriä poskipäille ja kulmaluille. Zombilook 0 - minä 1.

Myös NYXin meikkisiveltimet ansaitsee isot kiitokset. Pehmeä harja ja helppokäyttöisyys budjettihintaan, kyllä kiitos!

_DSC2446

& Other Stories Bonbon Tree Body Scrub. Muuttopanikoinnin takia tammikuussa ei tullut ostettua kuin muutama 10 pack mustia jätesäkkejä, mutta onneksi on ihania ystäviä Lontoon tuliaisineen, jotka toi tähänkin jätesäkkielämään pilkahduksen luksusta. Ihanan makea, mutta pehmeä tuoksu ja iso plussa, että seassa oikeasti on kunnolla kuorivia rakeita. Psst, tiesithän että & Other Stories löytyy nykyään Suomestakin.

_DSC2426

H&M silver earrings. Nää korvikset multa löytyy itse asiassa sekä hopeisina että kultaisina. Ihanan simppeli ja moderni malli tuo sopivasti näyttävyyttä asuun kuin asuun.

_DSC2497

H&M merino wool knits. Merinovillaiset neuleet ovat mun tän talven to go -look. Niin pehmeä, lämmin ja tyylikäs! Koska Tampereelta ei H&M Trend mallistoa löydy, täytyy jatkossa kytätä uusia villaneuleita nettikaupan puolelta.

_DSC2512

Lemon water. Viimeisenä suosikkina on sitruunavesi. Mun mahaongelmien takia kokeilen nyt maidotonta, sokeritonta, gluteenitonta sekä sipulitonta ruokavaliota. Tän hetken herkkujuomasuosikiksi on noussut sitruuna- ja sitruuna-limevesi. Jos kenelläkään on mitään omaperäisempiä makuvesiehdotuksia niin kertokaa kommenteissa. Täällä otetaan ehdotukset enemmän kuin ilolla vastaan!

Ihanaa tiistaita tyypit!


My January favs. Last month was pretty busy so here are some basic things that kept me going. 

Happy Tuesday beauties! xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!