3/20/2017

THE REAL FAILURE

_DSC2670

Kuka mä olen? Mitä haluan olla?

_DSC2818 _DSC2734

Nää kaks kysymystä on pyörineet mun päässä nyt muutamisen viikkoa. Oon aika määrätietoinen ihminen. Kun haluan jotain mikään muu ei kelpaa.

Tämän lisäksi olen todella vaativa itselleni. Vihaan epäonnistua. On vaikea hyväksyä fakta, etten ole paras kaikessa. Vielä vaikeampaa on myöntää, että olen paras aika harvassa jutussa.

_DSC2779

Nää kaksi piirrettä kun yhdistää tulee aika väkevä soppa. Haluan olla toimittaja. Pelkään kuitenkin sanoa sitä ääneen, niin itselleni kuin muille, sillä en halua epäonnistua. Jos tiedän mitä haluan, sanon sen ääneen, enkä saavuta sitä – olen epäonnistunut.

Jos taas en sano sitä ääneen. Jos en tietoisesti tavoittele sitä. Sillon en voi epäonnistua. Väärin. Sillon epäonnistun olemaan minä. Silloin epäonnistun saavuttamaan unelmani. Silloin epäonnistun jo ennen kuin yritän.

Minä aion yrittää.

_DSC2656
All from H&M

Lately I have been wondering who I am and what I want. When I know it and try to get it what if I fail. What if I lose. I hate to lose. 

But then i noticed that the real failure happens if I'm so afraid to lose that I don't even try. If I fail I definitely going to try first.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!