4/07/2017

MAALISKUUN SUOSIKIT

_DSC4213

Hitaat aamut ja herkkuaamupalat

Sanotaan, että aamupala on päivän tärkein ateria. Tän lisäksi aamupala ja brunssit on ehdottomasti mun lempiruokaa. Smoothiet, leivät, banaaniletut, hedelmät you name it. Nyt kun lähes kaikki päivät menee kotona lukiessa, on aamupalaan voinut panostaa päivittäin. Tämä on ehkä ainut asia mitä jään luku-urakasta kaipaamaan!

_DSC4270_DSC4289

Muutama sisustusjuttu

Maaliskuussa uudet vaatehankinnat jäivät vähäisiksi, mutta sisustusjuttuja tuli löydettyä senkin edestä. Näistä kahtena kuukauden suosikkina nousi esiin tuo Ikean pyöreä pöytätaso ja Granitin upea kattolamppu. En malta odottaa, että koti on valmis ja pääsen esittelemään sen teillekin.

_DSC4356

ST. Tropez Bronzing Face Lotion

Viime kuussa esittelinkin ST. Tropezin itseruskettavan moussen vartalolle ja purkin loputtua päädyin ostamaan uuden lisäksi myös kasvoille tarkoitetun version. Tää pikku puteli pelasti mun meikittömät päivät kertaheitolla. Bye bye haamulook!


_DSC4309

Lumene nordic noir ripsiväri

Kaikki, jotka eivät kuukausi sitten tienneet Lumenen blueberry mascarasta, varmasti tietävät sen nyt.
Some räjähti kun tieto ripsivärin lopettamisesta tuli ilmi ja tää tradegia kosketti myös minua. Suuntasin epätoivoisena jokaiselle kauneuspisteelle Helsingistä Tampereelle ja Tampereelta Kajaaniin, mutta ei. Mitään eriä ei ollut jäljellä. Kiukkusena ostin sitten tän Lumenen uuden tulokkaan ja yllätyin positiivisesti.Vedenkestävää versiota ei vielä saa kaupoista, mutta myyjä tiesi kertoa senkin tulevan. Siihen asti laitan mun blueberryn jämiä ripsien pohjalle ja päälikerrokseen ja väliin sit tuputtelen tätä uutukaista. Kyllä nainen keinot keksii!


_DSC4373

Monkin kaulanaru

Tälle trendille sytyin super myöhässä ja oikeastaan pakon edessä. Helsingissä tarvitsin kipeästi mun löysän T-paitamekon kaveriksi jotain rentoa korua ja löysin tämän vielä pakkauksessaan kaverin kaapista. Tuunasin narua hieman lyhyemmäksi ja voila sain aikaiseksi mun uuden lemppariasusteen.

Siinä suosikit tältä erää. Yhteishaun ja ennakkotehtävien viidakossa en oo kerennyt edes kurkkaamaan tänne blogin puolelle saati tekemään mitään muutakaan mielenkiintoista. Kun toissa päivänä sain tehtävät palautettua ja haun tehtyä, heräsin seuraavana päivänä hirveään flunssaan ja pääkipuun. Näyttäisi siltä et tää stressipallo lähtis jo uhkaavasti purkautumaan. Pahin ja tiukin kuukausi on kuitenkin vasta edessä. Pitäkää mulle peukkuja. Ja hirveesti tsemppiä myös muille pääsykoetuskailijoille!


March favs. Slow mornings and yummy breakfasts, couple new decoration things, ST. Tropetz self tanning for face, new nordic noir mascara from Lumene and that simple necklace from Monki.

Happy Friday guys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!