7/13/2017

WHAT'S GOING ON

_DSC7058

Todellisuudessa en edes tiedä mistä aloittaa. Kertoako missä olen nyt, mitä on tapahtunut vai mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Joka tapauksessa vihdoinkin tuntuu, että palaset loksahtavat paikoilleen.

_DSC7054 kopio

Suurimpana muutoksena haluan kertoa, että elokuussa aloitan opinnot Tampereen yliopistossa puheviestinnän opiskelijana. Joku joskus sanoi mulle, että asioilla on tapana järjestyä ja kova työ palkitaan. Tähän luotin alkuvuodesta, kun löin täyspäiväisen ja vakituisen työsopimukseni poikki ja muutin toiseen kaupunkiin ihan vain lukeakseni pääsykokeisiin. Moni piti mua hulluna. Oon kuullut kerran jos toisenkin, että tein virheen. Kuulin useammin kysyttävän mitä jos en pääse sisään kuin mitä jos pääsen. Silti jokin mun sisällä tiesi, että ratkaisu oli oikea.

Mun työkaveri totesi hyvin: "Suomessa on ilmainen korkeakoulutus, mutta sinne on helkkarin vaikea päästä." Kouluun pääseminen vaatii työtä ja vaivaa. Se vaatii uhrauksia. Hain kahteen kouluun. Näitä kouluja varten tein neljä ennakkotehtävää, luin ennakkomateriaalina kirjan ja neljä nettiartikkelia, kävin kahdessa yksilöhaastattelussa ja valmistelin ja esitin puheen kahden arvioijan edessä. Näiden lisäksi tein itse kokeet. Toista kuusi tuntia toista kaksi päivää.

Mun vinkki sulle, joka et vielä tänä vuonna napannut koulupaikkaa on se, että anna sille prosessille kaikkesi. Ota töistä lomaa, vapaata tai jos se ei onnistu nii hitto jätä koko työ. Tee lukusuunnitelma ja pysy siinä. Seuraa alaa koskevia tiedotuksia ja uutisia. Toimi kuin olisit jo sisällä.

_DSC7046 kopio
_DSC6798 kopio

Nyt jatkan päivääni täällä ystäväni kattoteranssilla Rotterdamin kattojen yllä. Lensin eilen aamuna Amsterdamiin ja jatkoin illalla matkaa tänne. Elämä ei vois olla parempaa just nyt!

Just telling you guys how I'm doing. I made it to Tampere University and will start my studies in August. Now I'm here in Netherlands enjoying my time. Life is pretty good right now. 
See you soon peeps! xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!