10/10/2017

AMSTERDAM

Koulustressin ja flunssan nujertama ihmisraato täällä moi!

Tässä ois jonossa uusien nettisivujen perustamista, tenttiin lukua, muutama portfolio ja tieteellisen tekstin analysointi, mutta halusin nyt tulla hetkeks tänne hengähtämään ja fiilistelemään huoletonta kesää ja Hollantia. Hengähdä siis säkin hetki mun kanssa!

_DSC7083_DSC7085_DSC7129

Hei edullinen, hyvä ja nopee safkavinkki Amsterdamiin: Maoz Vegetarian! Super hyvää vege ruokaa, jossa kokoat oman pitaleivän Subin tapaan täytteitä ja kastikkeita myöten. Kannattaa poiketa! Ketjua löytyy ympäri Damia.

_DSC7143
_DSC7527
_DSC7239

Fiilistelen kyllä tota arkkitehtuuria. Kaupunki ja sen kulttuuri itsessään ei ehkä olleet se mun juttu punasine lyhtyineen ja kukkakekseineen, mutta mitä kauemmaksi keskustasta eksy, sen kauniimmaksi kaupunki muuttui. Kuulin, ettei paikallisetkaan oikein viihdy keskustassa sekoilevien turistien seassa, joten olisi varmasti pitänyt nähdä se arkinen puoli kaupungista siihen ihastuakseen.

_DSC7259_DSC7273

Toinen ruokapaikkasuositus! Kahvila Coffee & cakes oli sievä ja rento mesta. Oltiin super ähkyssä kahvilaan tullessa, joten ikkunaa vasten notkuva kakkupöytä jäi kokeilematta – edelleen harmittaa. Miljöö oli ihana ja taustalla pauhasi koko meidän tunneiksi venyneen kahvittelun ajan Justin Bieber. Ei valitettavaa.

_DSC7382_DSC7394
_DSC7475
_DSC7513

Suuntasin siis Hollantiin moikkaamaan Rotterdamissa asuvaa ystävääni. Amsterdamissa puolestaan käytiin vain nopealla päivävisiitillä, eikä siitä oikeasti jäänyt hirveästi käteen. Sen sijaan Rotterdamista mulla on paljon sanottavaa ja fiilisteltävää, mut palaan siihen myöhemmin. Kohta koittava perioditauko ehkä antaa mulle tsäänssin paneutua tohon mun käsittelemättömiä kuvia tursuavaan kansioon.

_DSC7203_DSC7295_DSC7583

Nyt palaan tuskailemaan rästiintyvien koulutehtävien pariin. Ihanaa viikkoa ihanat, ei anneta harmaan syksyn masentaa!

_DSC7709

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comment!